Translated using Weblate (Polish)

Currently translated at 100.0% (1390 of 1390 strings)

Translation: Equicord/Vencord
Translate-URL: https://weblate.equicord.org/projects/equicord/vencord/pl/
This commit is contained in:
Omar 2026-03-01 20:48:39 +00:00 • committed by Weblate
parent 126e89e648
commit 5566d55824

View file

@ -913,7 +913,9 @@
},
"ui":{
"linkCopied":"Link skopiowany!",
"messageIdCopied":"Identyfikator wiadomości skopiowany!"
"messageContentCopied":"Treść wiadomości została skopiowana!",
"messageIdCopied":"Identyfikator wiadomości skopiowany!",
"userIdCopied":"Identyfikator użytkownika skopiowany!"
}
},
"messageDecorationsAPI":{
@ -1084,6 +1086,17 @@
"nicknameIconsAPI":{
"description":"API, aby dodać ikony do pseudonimu w profilach"
},
"noBlockedMessages":{
"description":"Całkowicie ukryj wszystkie zablokowane/ignorowane wiadomości na czacie.",
"settings":{
"allowAutoModMessages":"Zezwól wiadomościom wysyłanym przez AutoModa na ominięcie filtrowania.",
"alsoHideIgnoredUsers":"Ukryj także wiadomości od ignorowanych użytkowników.",
"defaultHideUsers":"Jeśli ta opcja jest włączona, wiadomości od zablokowanych użytkowników będą całkowicie ukryte, a wszelkie wiadomości od identyfikatorów użytkowników na liście zastąpień zostaną zwinięte (domyślne zachowanie Discord). Jeśli ta opcja jest wyłączona, wiadomości od zablokowanych użytkowników zostaną zwinięte, a wszelkie wiadomości od identyfikatorów użytkowników na liście zastąpień zostaną całkowicie ukryte.",
"disableNotifications":"Ukryj powiadomienia o nowych wiadomościach dla zablokowanych użytkowników. Zawsze ma wartość true, jeśli poniżej włączona jest opcja „Domyślne ukrywanie użytkowników”, a użytkownik wyzwalający powiadomienie nie jest wykluczony z opcji „Zastąp użytkowników”.",
"hideBlockedUserReplies":"Ukryj odpowiedzi dla zablokowanych użytkowników.",
"overrideUsers":"Rozdzielana przecinkami lista identyfikatorów użytkowników, które zostaną ukryte lub zwinięte zamiast domyślnego zachowania wybranego powyżej."
}
},
"noDeepLinks":{
"description":"Wyłącza głupią funkcję głębokiego linkowania Discord, która próbuje zmusić Cię do korzystania z aplikacji komputerowej"
},
@ -1473,6 +1486,33 @@
"timestampFormat":"Format znacznika czasu",
"timestampPicker":"Selektor sygnatur czasowych"
},
"serverInfo":{
"description":"Umożliwia przeglądanie informacji o serwerze",
"settings":{
"sorting":"Nazwa użytkownika lub, jeśli ma to zastosowanie, nazwa wyświetlana",
"sortingOptions":{
"displayname":"Nazwa wyświetlana",
"none":"Nie sortuj",
"username":"Nazwa użytkownika"
}
},
"ui":{
"blockedUsers":"Zablokowani użytkownicy",
"channels":"Kanały",
"createdAt":"Utworzono o godz",
"friends":"Znajomi",
"ignoredUsers":"Ignorowani użytkownicy",
"joinedAt":"Dołączył o godz",
"mutualUsers":"Wzajemni użytkownicy",
"preferredLocale":"Preferowane miejsce",
"roles":"Role",
"serverBoosts":"Wzmocnienia serwera",
"serverInfo":"Informacje o serwerze",
"serverOwner":"Właściciel serwera",
"vanityLink":"Próżne łącze",
"verificationLevel":"Poziom weryfikacji"
}
},
"serverListAPI":{
"description":"API wymagane dla wtyczek modyfikujących listę serwerów"
},
@ -1636,6 +1676,13 @@
}
}
},
"showAllMessageButtons":{
"description":"Zawsze pokazuj wszystkie przyciski wiadomości, niezależnie od tego, czy trzymasz klawisz Shift, czy nie.",
"settings":{
"noShiftDelete":"Usuń wymóg przytrzymywania klawisza Shift w celu usunięcia wiadomości.",
"noShiftPin":"Usuń wymóg przytrzymywania klawisza Shift w celu przypięcia wiadomości."
}
},
"showConnections":{
"description":"Pokaż połączone konta w wyskakujących okienkach użytkowników",
"settings":{